KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Monday, December 19, 2011

Dah pilih baju bertunang!!!!!


Assalamualaikum.....
ari ni Isnin 19 Dec 2011..
walaupun pepagi buta dah sakit ati...
tapi tak per...
niat nak uplaod gambar ni tetap di jalankan...
okehh...
semalam dalam pukul 5.30 petang Cik Wanny pergi 
BUTIK KAK ANI tu
dengan Incik Dean...
teeettttttttttttttttttt SALAH!!!!
Cik Wanny pergi dengan kak iema and Aida..
dan ada seorang agi lelaki..
member-member gelar dia sebagai
HOTS STUFF CIK WANNY
kenape yer???
ada ar sebabnye kkk.......

nanti bulan depan baru pergi lagi dengan 
MY INCIK DEAN
so semalam dah try 1 baju dan terus ok larr
sebenarnya...
kat kedai tu hanya ada 2 helai baju
untuk SAIZ CIK WANNY
hahahahahahaha
FRUSTNYER...
satu warna purple pink..
satu ag warna hijau pucuk pisang yang
amat striking la sangat warnanya
bila try warna pink tu terus jadi cam ni...
taaa  dddddaaaaaaaaaaaaaa!!!!





hahaha...muka dah jadi warna merah..
sebabnya time Cik Wanny try baju ni...
Cik Wanny free hair...
so tutup sikit la kan... huhu...
kalau tengok warna nye tu macam warna purple kan..
sebenarnya warna pink tau...
pink campur purple...
ok tak???
ni lagi satu keping gambar....


pastu Kak Ani tu akan adjust-adjust lagi baju tu
nak bagi fix ngan Cik Wanny...
ok la kan...
hehehehe...
member Cik Wanny nama Aida tu pun 
ada try baju jugak...
sampaikan Kak Ani tu cakap
"yang mane satu empunya badannye"
hehehehe
sapu je la...
bila lagi nak try kan.. hehehehe...

ni lak gambar pelaminyer.

Kak Ani akan guna kain latar belakang warna pink dan purple jugak...
so far semua ok kan...

PAKEJ NI BERHARGA RM500
untuk baju perempuan dan lelaki
mini pelamin
par
alas par
dan lain-lain eksosori...
ok la kan...
dah murah tu...

sekarang ni tengah adjust nak tempah cincin bertunang jer... hehehehe
tungguuuuuuuuuuuuuuuu

1 comment:

ezin said...

kaler pink n purple mmg cntik .bertambah la cntik nnti di hari berbhgia (: