KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, June 30, 2012

Koleksi Cerita Basi ~Memory Terindah~

Assalamualaikum...

kat sini Cik Wanny akan menyenaraikan semua entry pasal CERITA BASI tersebut. hehe.. Cerita Basi tu sebenarnya pasal Pertunangan Cik Wanny ari tu... Cik Wanny nak abadikan semuanya dalam blog ni sementara cerita ni masih menjadi kenangan manis. Takut-takut di masa hadapan nanti kenangan manis ni bertukar menjadi kenangan pahit.

Tak kisah la pahit atau manis sesuatu kenangan tu, Cik Wanny still nak abadikan dalam ni sebab semuanya berkaitan dengan idup Cik Wanny.. so, sapo yang nak baca cerita ni boleh la baca dan tunggu episod-episod seterusnya yer...


2. Tunang 2 : Debaran Menunggu Rombongan Si Dia

3. Tunang 3 : Rombongan Si Dia

4. Tunang 4 : Majlis Pertunangan Bermula

5. Pertunangan 5 : Detik yang Bahagia ~Sarung Cincin~ PART 1

6. Pertunangan 5 : Detik yang Bahagia ~Sarung Cincin~ PART 2

Hari ni bertarikh 2  Dec 2012, Cik Wanny secara rasminya menamatkan " Koleksi Cerita Basi" ini... huhuhu... next story will be my wedding story....  see u!!!