KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, March 24, 2011

Krisis datang lagi!!!!!

Sekarang ni hujung bulan 3 tahun 2011.... baru nak abis suku pertama tahun ni kan??? selama 3 bulan ni banyak yang Cik Wanny hadapi... banyak krisis yang melanda.. abis satu, satu lagi datang. entah bila nak putus. selagi badan dikandung nyawa.. selagi tu la kita akan di uji.. kuat atau tidak, itu lah yang akan memutuskan kita mampu atau tidak menghadapi ujian tu.

Cik Wanny ngan Incik Dean

salam semua... dah lama sebenarnya Cik Wanny tak update blog kan??? busy sangat-sangat.. maklum la.. tak lama lagi Cik Wanny dan kawan-kawan akan menghadapi final exam. pastu kalau minggu-minggu dekat exam ni, macam biasa la asignment tu nak kena hantar.. asignment ni nak kena anta. yang tu nak kena wat research... banyak benda nak kena wat. macam mana sibuk pun, hidup mesti diteruskan.. betul tak??

Pergi Pangkor untuk kursus destini kenegaraan

salam semua...
Assalamualaikum...
hari ni Cik Wanny ngan geng pergi pulau pangkor...
sekarang ni dah ada kat Ayer Tawar
kitorang bertolak pukul 9.15 pagi tadi
so Cik Wanny pergi ni daripada wakil SISPA
seramai 5 orang iaitu
tiqah, iema, farahim dan kak razi.
jap lagi bila dah sampai kat jeti,
kitorang akan naik feri yang pukul 7.
tu last feri katanya untuk pergi ke pulau hari ni
so dalam sejam lagi kitorang akan sampai jeti..
lepas tu kitorang akan check in kat resort
yang bernama teluk dalam resort rasanya

nanti malam Cik Wanny akan update lagi story2 kkk....