KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Sunday, January 29, 2012

FOLLOW UP 1 : Sebelum Bertunang... (4hari lagi)

ASSALAMUALAIKUM...

hari ni 30 Januari 2012, iaitu 4 hari sebelum majlis bertunang Cik Wanny. hari ni ada 2 kelas tapi dua-dua ponteng, hehehe.. so semalam balik umah lepas kelas kol 8-10 batal, hajat hati nak sambung wat kuih sarang tebuan. tapi before sampai umah, melencong pergi KBMALL main bolim ngan NADIA, PIJO, ABE LAN DAN ASYRAF. lepas tu pegi makan nasi ulam cikgu kat kraftangan Kota Bharu. lepas tu balik umah tido dulu. hihi..semalam, angkut tv plasma masuk dapur dan sambung wat sarang tebuan.