KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, December 15, 2011

Hantaran bertunang

Assalamualaikum..... tu diaa... tajuk pun HANTARAN PERTUNANGAN.... tapi gambar kat atas tu ehsan daripada GOOGLE jer... huhu... sekarang ada kat umah.. hahaha... melepaskan diri daripada kesibukan kota dalam UiTM Machang.. hehehe.... bezz ooo balik umah.. huhu... my mom masak lemak cili api udang dan ketam... seperiuk... kat umah lak hanya ada Cik Wanny ngan my mom jer.. hahahaha.... jap agi boleh makan sorang-sorang kan.. huhuhu...



Balik umah ni sebenarnya ada hal dan maksud yang tersirat... huhu... yang utamanya lusa nak pergi beli kain untuk buat baju bertunang.... yang keduanya nak tanya my mom what should i do untuk pertunangan nanti... aaahhhhh.....tak sabar nak pergi beli cincin... my frenz Echah, family dia ada kedai emas... so Cik Wanny decide nak mintak diorang watkan Cincin Bertunang kami based on this pic...
nice tak????
Cincin Cik Wanny ngan Incik Dean 
akan ada separuh hati tu... bila gabung
kedua-dua cincin kami 
maka bersatu lah hati kami... hehehehehe

tadi dah tnaya my mom.... then dah decide pom... hantaran wat 5 berbalas 5... ok.. tu je takat ni improvement nye... tata

6 comments:

dOdOt_ShyG said...

wahhhh.. sweetnye cincin tunang cmtu!! comel gitu.. slmt bertunang.. heee... :))

Cahaya Kewangianku said...

hope sgt tukang kat kedai emas boleh wat kan... hehehe... tq akak... i will follow u

ziela faza said...

wow...
6ti ajak la ek tyme bertunang 2 :)

Cahaya Kewangianku said...

semo komander mesti ajoknyo... kecuali hok teetttttttt tu.. haha...

ziela faza said...

plan doh ko brpe ari bln???bdget xg mane tyme event wanie tu...huhuhu
bestnye nk bertunang kn..aduyai...

Cahaya Kewangianku said...

dop plan ag.. juzz badjet dlm hjg bulan 2 ok... huhu.... huhu.. mmg bez.. hehe.. excited dok wat preparation...