KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Tuesday, December 13, 2011

Ombak Merindu...kih3x....

SALAM....
hari ni ni ari yang antara yang terindah
sebab cuaca pun mendung jer... hahahaha
bez kan lau ari-ari mendung jer
baru la Cik Wanny x berpeluh-peluh
benci oooo lau dah berpeluh-peluh...
melekit!!!!!

tajuk POST ari ni
OMBAK MERINDU
sebab wat tajuk cam tu ialah
minggu lepas baru tengok citer ombak rindu
tapi salah time ar kan
bila pergi ngan geng budak lelaki 
yang tak reti nak feeling
ngan Cik Wanny sekali la tak terfeeling
citer sedih cam tu tengok diorang asyik gelak jer...
ape yang lucu ntah tengok citer sedih ni....
hhaaaiiiisssshhhhhhhh
menci ar...
soundtrack bukan main sedih..
tapi tak sampai feel.....


so sekarang ni baru lepas donlot OST Ombak Rindu
tengah dengar sesorang
feeling sesorang
maka Cik Wanny sayang Incik Dean
hahahahahahaha
nak citer ar pasal we all pegi
GAMBANG WATER PARK
tak pernah pun pergi kat tempat main air cam tu
dah pergi ni rasa ok la
fun sangat-sangat
yang tak beznye bila nak naik main games2
yang disediakan tu kena naik tangga
tak suka ar... PENAT!!!
HAHAHAHAHAHA

pastu 1 benda ag tak suka bila muka ni burn
oowwhhh
3-4 hari kulit muka menggelupas
dah la ITAM
oowwhhh
sowi la gambar-gambar tak dapat lagi...
t dah dapat, baru upload sini ok
tunggu jer kkkkkkkkkkk....
hehehehe...

we all pegi sana naik 4 viva dan 2 myvi
guna 2 rumah homestay
satu untuk lelaki dan satu untuk perempuan
2 hari 2 malam.. hehehehe...
kete Cik Wanny ada Cik Wanny
ada Incik Dean
ada abe lan dan pijo
gempak ar diorang
tak ekring gusi asyik gelak jer
kete lain2 ada ema, faisal, aida, shieha,
fifi, fad, munir, su
iz and the gang
cik b, atin, siti, ain, najwa
wani zaba, lilah, Q, wan, adam
amin z... huhu....
ramai kan kitorang pegi... hahahaha
bezz memory dalam sem akhir.....
k lah.... nk buka entry baru untuk tajuk yang lagi SPECIALLLL



2 comments:

eezance said...

visiting... happy blogging! ;)

Cahaya Kewangianku said...

tq 4 visit here... u hav a nice blog... with siple pamplet...but its cool