KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, April 23, 2011

hari ni mood saya sedih

Assalamualaikum.
sekarang dah pukul 3 tengahari
tadi ada first paper
LAW 251
entah la macam mana
Cik Wanny tak jawab satu essay yang
marknye 100
so drpd total mark 400...
secara freenye Cik Wanny dah hilang
100 MARKAH
sedihkan..
semua member2 jawab la jugak soklan ketiga
walaupun sekadar satu page
takpe la nak wat camne kan
rezeki semua tuh
tapi bersyukur jugak sebab
2 soklan essay tu boleh jawab dgn cemerlang
eeeeeeeeeeemmmmmmmm

pagi tadi pun Incik Dean ada paper
cuma lain tempat dan subjek
juzz sama masa je...
lepas exam kitorang cam biasa
pergi makan kat bawah DO 4
lepas makan lak mesti lepak-lepak
dalam sejam lebih
suka citer macam-macam kat dia
tengok dia gelak...
hepi rasa

tapi bila Cik Wanny citerkan pasal
benda tu....
lain lak jadinyer
dulu masa citer-citer pasal tuh
rilex je kan kita setuju nak wat
sama-sama
kita janji sama-sama
tapi sekarang????????????
dah macam-macam alasan
kalau dulu ok jer
sekarang ni baru nak pikir pasal tu
pasal ni...

awak dah wat saya sedih...
kecewa... sakit hati...
dengan jawapan awak hari ni
saya janji saya tak kan cakap pasal tu lagi
tak nak tanya pasal tu lagi
sampai bila-bila pun saya tak nak sebut
jangan sampai suatu masa nanti
awak pulak tanya saya
nape saya dah tak sebut pasal tu

memang berair mata saya masa awak cakap cam tu
tapi saya cover..
sikit pun tak pandang awak
lepas tu saya cakap saya nak naik bilik
awak tak bagi sebab awak tau saya majuk
tapi saya tak pedulikan awak
saya terus je naik bilik
sampai sekarang takde pun mesej daripada awak

lepas ni bila awak baca post nih..
saya nak awak tau
saya tak kan sebut pasal tu lagi
dan paling penting
hati saya tawar untuk laksanakan benda tu nanti
its up to you kkkkkkkkkkkkkkk

awak selalu cakap
lau nak ape2 bagitau awak
saya mintak nasi..dapat je
tapi kadang-kadang sakit hati
bila saya mintak nasi pastu awak cam tu
semalam saya sakit sangat kepala
sampaikan nak study law pun tak boleh
saya mintak awak belikan panadol soluble
tapi awak cakap awak penat

so tang mane ayat awak tu
saya boleh guna
streesssssssssssss la awakkkkkkkkk



1 comment:

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini

http://akutetapaku85.blogspot.com/