KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, February 17, 2011

Our Family at Lata Belatan

dah lama upload semua pic ni tapi tak sempat nak tulis jer.. sekarang pun still tak larat nak menaip so Cik Wanny juzz post gambar je laaa.. selamat melihat kkkk
































































3 comments:

SnakO LifE!! said...

woowwww...
aku rasa nak nangis...
siyes...tak tipu..
tapi akukan ego...depan member cool jewp tp dalam hati memberontak perasaan tu sebenarnya...
wanie...n others..aku harap kita kekal selamanya...
pengakuan aku maybe jarang org dengar..
aku sayang sgt2 kat sep2 kitow...
aku rela andai nangis kerana kegembiraan sep2 kitow...
luv korang sgt2...miss jugak...

Cahaya Kewangianku said...

sama2 la kita jaga ubungan samo sep kitow... ali pom saye sep mum... sowi ar coz juzz uplaod ic...aq tak larat nak taip story....

SnakO LifE!! said...

amin..berkat doa sep2 kito..harap sgt xkan berpecah..n kekal selamanya..:)