KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, February 17, 2011

Eemm...mane nak tau blog tu berat ke tak??

salam semua....eemmm...sowi la kalau banyak sangat post Cik Wanny ari ni. dah sedia maklum Cik Wanny ada kat wad. tapi sekarang ni tak sakit lagi. esok lepas operate baru la sakit dan terlantar.. so sekarang ni memang takde keje lain la selain online. semalam kan baru masuk contest ngan abg ben, so hair ni ada sedikit penambahan follower dan ada komen-komen gak.. paling shock bila tengok kat shoutbox pun ada jugak yang sudi tulis somtim.

then.... from shoutbox tu ada CIK AYIN bagitau yang blog ASTORYISABOUTYOUANDME tu berat. maknanya blog Cik Wanny ni berat. eeemmm... thanks to Cik Ayin tau sebab bagitau Cik Wanny pasal ni. tapi kan Cik Wanny tak tahu beratya daripada maner?
1. adakah disebakan terlalu banyak widget???
2. mungkin sebab banyak gambar???
3 atau mungkin sebab setting blog Cik Wanny?
4. atau sebab-sebab lain???

so kat sini Cik Wanny nak tanya korang la kan... nape sesebuah blog tu dikategorikan sebagai berat. bagi Cik Wanny blog tu jadi berat bila connection Cik Wanny low. hehehe... sebagai contoh apabila broadband Cik Wanny dah sampai limit. beli 3gb punyer pakej tapi guna 30gb.. hehehe melampau giler kan???

so tadi Cik Wanny dah buang sesetengah widget yang takdew kaitan. pastu sedikit-sedikit gambar yang ada kat bahagian tepi. tu pun Cik Wanny buang sikit.. waaaa.... tadi buang gambar Incik Dean sikit.. sedih wwoooooo.......

so ape pendapat korang???

No comments: