KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Friday, February 18, 2011

Penat!!!

ari ni dah siap 2 post yang panjang
so dah penat sangat
esok pun nak operate
so nak rest je lan
hahaha


tengah tunnggu Incik Dean ni
mane la tak sampai lagi
mmmmm





adiossssss

2 comments:

kau kesah ke?? said...

amboi love sangat ni. huhu

Cahaya Kewangianku said...

memang love giler..dah sebulan lbh melekat je pegi mane2.. tetiba..2 hari xdpt jumper..rinduuuuuu