KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, February 17, 2011

yeaaaaaaaaaaa........ dapat blogging tanpa henti

ni la masa yang aku tunggu...berblogging tanpa had hehehe... memang takde had la sebabnya aku tak der la rasa cam nak tegesa-gesa sebab asignment atau sebab ada hal komander jpam atau maybe sebab nak cepat nk pergi date ker sebab aku bebas sekarang.. hehehe... ooooppppppppppsssssss mungkin tak. aku tak rasa nurse bagi aku tidur lewat cam aku duduk kat kolej kan? hoho...

eeemmm... never mind..as long as aku dapat berblogging kkkk...... so aku akan tulis semua benda pasal aku sejak minggu lepas.. tunggu tau.. banyak gambar-gambar menarik yang aku akan upload sekali. aku pun suka gambar-gamabr baru tu.. lawa.. agak fotogedik.. hehehe.... dan banyak story sal aku and Incik Dean..

tungggggggguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

aalaaaaaaaaaaaaaaa baru nak berblog... abe yo mari la plok dohhhh

3 comments:

cik ayin said...

terbang sini..dtg dari belog abg ben :)

Lelaki Ini said...

jom2 bebrlogging!

Cahaya Kewangianku said...

tq to cik ayin and lelaki ini.. dua2 sy dh follow.. t follow balik tau