KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Sunday, November 13, 2011

Banyak dugaan NAK WAT BENDA BAIK....

SALAM....
amat FRUST ari ni... 
4 all information...
my wedding plan nampaknye cam tak jadi
baru pagi tadi family dia call 
and gitau beberapa hal cakap tak boleh wat 
tahun depan
so FRUST

ari tu nape time aku tanya cakap OK
sekarang bila angan-angan dah penuh dalam kepala
baru nak cakap tu tak boleh ni tak boleh
ooohhh.....
GIVE UP ngan mereka
tapi semuanya bergantung atas INCIK DEAN
kalau dia NAK maka benda boleh jalan
kalau dia TAK NAK
maka benda tak boleh jalan
ape pon
aku dah tak harapkan nya berlaku
MERAJUK!!!!

pujuk laaaaaaaaaa........

2 comments:

dOdOt_ShyG said...

sabarla ye dik..
mgkn ade hikmah di sebalik sume nie..
jgn frust sgt dn jgn sesekali give up..
okey dear..

Cahaya Kewangianku said...

i'm speechless....