KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, November 13, 2010

CK dah edit blog.....

perrrggghhhhhhh!!!!!!!!!!!!
cam x caya blog CK dah lawa gler... penat tul main cat td.. termenung sana termenung sini... siap la jgk cat blog tersayang ni.. huhu... then... siap jgk la satu kolam ikan.. comel je ikan tu... yang paling peNting klik mouse je dah bg dia makan... xpayah g kedai jauh2 beli makanan ikan... jimat duit eden... hikk33xx..

Dlm proses meletakkan slide show gambar yang istimewa... tapi x siap lagi.. dan dalam proses meletakkan lagu mp3 collection CK... ape lagi erk nak wat.. hope koranng x jels la sbb idea2 mencorakkan blod ni CK petik dr blog2 korang.. huhu..... wish me luck k...

1 comment:

Cahaya Kewangianku said...

colourfulnye blog saya!!!!!