KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, March 12, 2011

Allah menguji kita...

salam...dah lama tak tengok entri baru daripada Cik Wanny kan...?? sebenarnya lepas ke daripada mc seminggu dulu.. Cik Wanny busy sangat... sekarang pun busy sangat... sebulan akan datang pun dah penuh aktiviti yang terplan oleh orang lain dan dengan rasa tanggungjawab maka Cik Wanny ppun join je la...


tapi kan.. the whole last week... Cik Wanny risaukan somtim... ape diaa somtim tu??? sowi... its too private to story here.. however benda yang dirunsingkan sangat tu tak akan jadi masalah kalau benda tu tak jadi.. dan semalam.. alhamdulillah semua benda tu tak jadi. so tak de la masalah.. before benda tu sure, Cik Wanny solat hajat dan doa moga benda tu tak jadi dan bernazar kalau benda tu tak jadi Cik Wanny akan puasa tiga hari. maka minggu depan Cik Wanny akan puasa.

Cik Wanny jugak berjanji takkan buat benda tu lagi supaya Cik Wanny tak risau akan timbul masalah ke tak. dan sekarang ni Cik Wanny dah boleh tenang dan wat keje dengan jayanya.... huhu...minggu ni ada 4 asigment yang perlu dijayakan...so sekarang dah nak wat keje.. bubye semua...


doakan yang terbaik untuk Cik Wanny kkk... dan Cik Wanny pun akan berbuat sedemikian jugak kepada kamu semua...

salam

Allah takkan menguji hambanya melebihi kemampuan mereka.. dan Allah sentiasa ada dengan kita.

1 comment:

srikandi cinta said...

yup..Allah sentiasa menguji kita..semoga sntiasa tabah :)