KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Tuesday, March 1, 2011

salam.....maaf yer semuaaa....

hye you alll.....
eh salah.... tak sopan lak main-main hye ni..
ASSALAMUALAIKUM
HEHEHE
k..sekarang ni
dah masuk hari ke tiga Cik Wanny
sambung balik tanggungjawab
as a student lepas mc seminggu ari tu..
sekarang ni dah bz giler ngan
tugas study kat uitm ni

dah seminggu tak masuk kelas kan
banyak ar kena cover balik
*cover ker???
hohoho
kena wat satu test yang sir wat masa
Cik Wanny mc ari tu
pastu esok ada test jugak..
tadi dah lepas satu kuiz..
oooooooo...
malasnyer nak study
rasa nak masuk kursus jahit kat giat mara jer
hua3x...

so..tujuan tulis entry ni
adalah...
nak wat pengumuman bahawa Cik Wanny
akan stop berblogging wat masa ni
so sape-sape yang ada masuk sini
maaf la sangat-sangat..
memang tak sempat nak update..
t dah terluang sikit baru Cik Wanny update kkkk
rasanya... lusa sempat kot..
sebabnye lusa Cik Wanny bertolak ke KL
untuk lawatan kelas ke Bank Negara and so on
dont miss me kkkk

ooooo lupa nak gtau pasal kesihatan
alhamdulillah..
sekarang dah boleh telam tanpa rasa
perit yang amat
setiap masa telan ubat tahan sakit
huhu
memang ar tak sakit
tapi tadi ada bleeding sikit
memang panik arr...
pastu petang tadi gatal pegi jaga
budak kawad.. melalak sikit
balik bilik terus rasa lain macam tempat operate ni
tapi takpe..dont worry...
coz...i will be happy
hehhehe

then about me and him..
notim to be story...
semua ok...
last jumpa petang semalam..
next jumpa mungkin petang esok
atau minggu depan
hahahaha
i love him so much,..
lalalalala
tata


see u in next entrii...
salam

2 comments:

hamzah ian said...

la.. da nak stop? alahai..

fahmie firas said...

Salam and hye...
Nice blog... feeling lucky dapat follow your blog...
kalau free, jemput singgah ke blog saya..tikasih, thank you
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/