KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, August 27, 2011

hepi bufday to my self, CIK WANNY

Assalamualikum
Hari ni dah 27 hari kita berpuasa
dan ni lah kali pertama Cik Wanny balik umah sejak 
3-4 bulan yang lalu
dan kebetulan lak today is 
MY BUFDAY



so hepi bufday to me...
hepi bufday to me...
hepi bufday to Cik Wanny
hepi bufday to me...
hehehe
jemput makan kek yang Cik Wanny
order daripada incik Google
hehehehe


ramai orang wish...
antara yang pertama...
wish secara live.... 
iaitu wish direct pada Cik Wanny ialah
my Incik Dean
wish yg pertama by sms ialah
my rumate iaitu iema
wish pertama by fb ialah miela omar
hohohohohooooo
TQ guys....

tak lupa gak pada yang lain 
my rumate... farahim ngan tiqah pun ada wish
my bezfren nadia pun wish jugak
mak cik aku iaitu mak mah pon wish...
tak pernah pulak family aku 
wish bufday
tetiba la plak kan...
hahahaha
dan untuk semua kawan-kawan yang wish 
tru fb dan mesej....
tq semua yer....
to linda dan nisa...-TQ

tersangat lucky when i got this ring as
my present for my bufday...

1....










2...







3....








AUCHHAAKKKKK!!!!

 santeeekk takkk???


 clear tak gambar nyer???
hoho..... ori okkkk......
beli kat kedai
jangan main tuduh2 
cincin pasar malam yer...


dipakai pada jari yang montok
ooohhhh.... paling tak boleh terima 
kenyataan bila
saiz jari Cik Wanny lagi besar
daripada saiz jari my Incik Dean
oohh my God...



gemuknye jari...
**fokus pada jari yer... bukan cincin..
hahahahaha

ni la rupanya....


mesti korunk nak tau sape la
yang bertuah sangat dapat cincin ni kan???
mesti la saya yang bernama
CIK WANNY
as bufday girl today
hehehe

sowi..... salah soalan...!!!
korunk mesti nak tau sape yang bagi kan??? 
orang dalam gambar ni yang bagi

 korunk tak kenal sape dalam pic ni???
ooohhh... let me to intro him
for all of you..
he is my INCIK DEAN
yang bernama
MOHD AMINUDDIN B. BAYAKI
 my papa.. huhu

tersebut la al-kisah cincin ni bila........
semalam masa tengah bincang nak beli adiah
plan nye Cik Wanny nak bear yang sama
besar ngan Cik Wanny laaa
(boleh bayangkan tak besar mana bear tu???)
hahaha....
pikir-pikir punye pikir
baik la beli cincin 
at least benda ni tak kan susut nilai
kalau bear tu... bukan takat susut nilai... 
dah takde nilai pown bila dah kena penyek ngan
air liur basi...
hahaha

tu la pemikiran seorang bakal banker...
tapi nak bagitau dia
takut dia cakap Cik Wanny ni
mata duitan ker??
**tapi sape tak giler duit weeehhhh
hahaha
tanpa diduga....!!!!!



























my Incik Dean yang kuarkan statement ni 
statement yang mane beli cincin emas lagi bagus!!!
so dengan pantasnye Cik Wanny iyakan jer
waaaahhh... pemikiran pon dah  1 kepala
jodohkan... haahahhahaha...

so semalam before tidur...
Cik Wanny teringatkan member plkn dulu
yang familyy dia ada kedai emas...
nama dia echah...
Cik Wanny pun make a call to her
luckily dia otw balik drpd kolej dia kat kl
so Cik Wanny decide
nak jumpa dia ari ni

petang tadi before balik
Cik Wanny menuju ke Pasir Mas
kedai family dia nama ZAHARAH
dekat dengan klinik nik.. nik.. nik.. nik ape erk
dekat-dekat dengan nik nazim kot.. hahaha..
tapi bukan ke nik nazim ni
pegawai non resident kat uitm Cik Wanny ker??
hahahaha

so citernya... Cik Wanny beli cincin ni
kat kedai emas Zaharah 
kepunyaan mak bapak echah
harga dia biasa- biasa je
hhahaha
**biasa-biasa cincin emas je
huhu
Cik Wanny tak boleh bagitau
rasanya echah bagi diskaun as fren kot
hihihi...

hepi bufday to me...
cheese cake oren as my feveret
akan my Incik Dean sediakan lepas raya
hasil kerjasama dengan shieha
my junior
adiosssssssss~ 


6 comments:

peri noy said...

waniiiiii.......
seriously sama mcm ak punye..ha ha ah

Cahaya Kewangianku said...

gapow???

peri noy said...

ur ring..muahahaha

Cahaya Kewangianku said...

nanti kita tgk supo ke dok....

peri noy said...

ha ah ha...

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.