KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Friday, March 22, 2013

Balik ke Uitm Dungun

Salam. Sekarang ni otw balik dungun. Puan Wanny balik ke Kg Kadok ari rabu malam sebab khamis tak ada kelas. Hehe. Tapi balik sowang2 je sebab husband banyak keje. Hehe. Balik umah sebab rindu sangat dengan Putih. Hehe

Sampai je kat rumah, emak cakap sibuk nak balik. Tak ada kelas pun duduk je la kat sana masak2 untuk husband. Sebijik kena kat muka. Haha. Takpe la. Tinggal kejap je. Pandai2 la papa masak. Huhu.

Balik umah bawak asignment banyak tapi tak bersentuh pun. Khamis pegi KB seharian urus macam2 hal. Jumaat lak bawak classmate pegi Mundok. Lepas tu jalan2 umah member lak. Dan ari ni dah otw ke dungun. Nasib la badan. Haha.

No comments: