KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Friday, March 22, 2013

Dah banyak berubah.....

Salam semua. Dah berabad zaman x update blog sendiri. So kali ni juzz nak update pasal diri sendiri dan orang yang tersayang.

Sekarang ni Puan Wanny kan dah 8 bulan kawen. Suprisenya dah pregnant 5 bulan tau. Tak suprise pun sebab dah selalu update kat fb. Huhu. Due date my pregnancy ni 15hb Ogos tahun ni. Tak kan tahun depan lak kan. Hahaha. Beznye due date tu seminggu lepas raya puasa. Hehe. Dan paling bertuah, beranak dalam cuti sem. Jangan dalam final exam dah. Muahehe.

Study lak dah masuk sem ke 4 di UITM DUNGUN. Paling bez sem ni dapat duduk ngan husband. Sem lepas dah booking umah sewa yang murah tapi datang je sem ni, ada masalah lak. Panjang citernya. Dan dalam terpaksa kena cari rumah lain. Maklum saja la bila nak cari rumah sewa urgent, susah nak cari sama dengan kehendak kita. Terpaksa amik je umah sewa yang mahal nak mampus.

8 bulan dah jadi bini orang. Hehe

No comments: