KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, June 19, 2010

Muniff Hijjaz Perfumes


Hari ni CK bowink sangat...dalam fb pon xde orang...sowang2 je CK ni... ada tampat nak g jalan2 tp xde kesempatan...macam2 halangan lak xbagi aku g jalan2....huhuhu........ so CK pon search situ...surf sini... jumpa la satu benda menarik.... CK jumpa MUNIFF HIJJAZ PERFUMES........ hebat jugak benda ni.... RM22 kat semenanjung.....RM25 kat Sabah dan Serawak.... ooooo..........
hebat jgk nih.... macam boleh wat bisnes kat uitm aku jer.... hehehe....peluang berbisnez...wink..wink.... bg CK...."semua benda dalam dunia adalah bisnes...dan bisnes tu duit".... hihi........so perfumes nih ada 18 jenis... 12 untuk wanita... 6 untuk lelaki...ni nama2 dia...
untuk perempuan
  • W1 Britney Spears -Midnight Fantasy
  • W2 Body Shop -Apple Blossom
  • W3 Calvin Klien -Euphoria
  • W4 Cristian Dior -Midnight Poison
  • W5 Chaceral -Amor Amor
  • W6 Cristian Dior -Jadore
  • W7 Estee Lauder -Pleasure
  • W8 Hugo Boss -Women Boss
  • W9 Jenniffer -Lopez Live
  • W10 Lancome -Miracle
  • W11 Paris Hilton -Heiress
  • W12 Ralph Lauren -Romance
ni pulak purfumes untuk lelaki...
  • M1 Calvin Klein -C.K One
  • M2 Channel -Allure men
  • M3 Dunhill -Desired Red
  • M4 Giorgio Armani -Acqua Di Gio
  • M5 Hugo Boss -Energise
  • M6 Polo -Polo Black
ni antara link yang korang boleh tgk erk........
  • http://www.m-hijjaz2u.com/main.php?menu=3
  • http://www.harumanmunifhijjaz.com/
nanti kalau CK jadi ajen diorang...CK akan promote kak sini... hope korang boleh beli erk.... t CK usha2 ngan diorang pe benda ni lepas tu baru la boleh decide nak jual ke tak k...

2 comments:

˙·٠•●♥ ǷȈmɪ ♥●•٠·˙ said...

best erk hijjaz perfumes ni???

Cahaya Kewangianku said...

xtau la....t rasa nk jd ejen dia bukok sem nih....