KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, February 24, 2011

Cik Wanny boring...SO.....

punye la boring hari ni sebab takde nak wat pape (dah gadoh ngan Incik Dean memang la boring). so keje yang ada bila boring ialah blogwalking. banyak sangat blog yag Cik Wanny dah jalan-jalan. tadi Cik Wanny jalan-jalan kat blog abg ben. dia ada update link nama blog yang join contest tulid skrip drama. huhu..banyak citer-citer best.. amcam-macam loghat ada.. yang best tadi ada jumpa loghat penang. kat sini blognyer. pegi la baca... bezz tau...dah baca kat situ??? nak lagi yang bezz??? ok bleh klik sini. link tu menuju ke arah kebenaran. hahaha... takde la link tu link ke blog abg ben. kat situ ada banyak blog yang ada untuk korang pergi baca skrip drama tu. huhu.. Cik Wanny dah baca sampai separuh jalan. pastu nak sambung baca malam ni pulak. korang pegi la baca. boleh la mengisi masa lapang korang.

Cik Wanny nak baca malam karang sebab Cik Wanny ada kerja.. ooo... kerja ape?? ade laaaaaa... hahaha... korang nak tau tak kerj ape yang Cik Wanny nak wat??? jommmm.... Cik Wanny nak join satu contest nih. pasal edit mengedit gambar. ada adiah tau.... so kalau korang nak join korang klik sini... dia punya date line dah tak banyak masa. sampai ari ni jer. so before pukul 12 malam ni korang join la.

k la Cik Wanny nak balh nak pegi join sana lak..... hoho... kalau ada ape-ape contest, korang boleh la bagitau Cik Wanny kk... Cik Wanny memang tengah rajin untuk menjoin-join contest sekarang ni. daaaaaaaaaa

No comments: