KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, February 24, 2011

Cik Wanny merajukkkkkkk

majuk!!!! yessss... Cik Wanny merajuk.. hari isnin sebelum Incik Dean balik kolej, Incik Dean janji nak datang balik umah Cik Wanny petang tadi. pastu before nak datang dia kena wat asignment lak. kkkkkkkkk...takpe Cik Wanny tunggu. siap order aiskrim ngan keropok lekor lagi suruh Incik Dean beli before sampai umah Cik Wanny.

pastu dapat mesej yang Incik Dean dah nak bertolak. hoho..hepi gilerr....... tup..tup dapat mesej motor bocor. tapi kedai baiki motor dah tutup. pegi machang nak beli tiub pun kedai dah tutup. siooooooootttttttttttt tul la... kacau mood Cik Wanny malam ni. paksa jugak Incik Dean repair motor malam ni jugak. tup tup... tadi dah sure semua kedai tutup.. TAK BOLEH nak baiki tayar bocor. daaaaaaaaaammmmmm it!!!

Incik Dean cakap nak baiki pagi esok. tu pun kalau pepagi buta kedai dah bukak. kalau sempat baru dia datang sini.Cik Wanny cakap, dah tak payah nak baiki motor lagi. kalau tak datang malam ni tak payah datang esok lusa pun. eeeeeeeeeeee........ sangat sakit hati. awal-awal tadi naper tak check tayar motor tu dah ok ke taaaaaaaaaakkkkkkkkk...

tersangat marah sampai tak nak balas mesej-mesej Incik Dean. padan muka!!!!!!

No comments: