KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Sunday, August 28, 2011

Rentetan Cincin bufday.....terpateri date bertunang




      Alhamdulillah....semua yang aku terfikir akan dilaksanankan kalau panjang umur... nak tau aper???? hahaha... hepi tak terkira tapi still ada perasaan takut.. kot-kot la ada halangan then benda ni tak jadi... so citernye cam ni...


    tersebut la al kisah tuan empunya blog bernama Cik Wanny... terbelit lidah citer cam ni.... k..k..k... kisah nye macam ni... pagi tadi (dah pukul 1 tengahari kot, masa tengok melodi) tengah makan nasi goreng   tengok melodi....(kantoi tak puasa.. biasalah perempuan, ada time yang dia tak puasa... hahahaha)... pasal artis bergadoh kat twiteer...

   then pegi masuk dapur jap, masa kuar dapur pegi masuk bilik japp amik benda alah yang comel ni....  


   bawak tunjuk kat ma... 
" ma ni din bagi cincin...adiah bufday ore", kata Cik Wanny kepada ma nya yang sedang menjahit.

lalu ma ambil cincin tu dan cakap "ada duit dia, ma tak dok nak bui gapo-gapo bufday mu" 
hahahaha.... 

Cik Wanny pun jawab " setakat nak pero anak ma ni, kepok duit dalam bank"
then Cik Wanny pun teruskan dengan cakap " bufday ore tahun depan ore nak bertunang"

ma balas " buat la, abis ngaji doh tu gak"

yabeda beduuuuuuuuuuuuuu!!!!!

mood excited nih... masuk bilik on9... surf macam-macam pasal bertunang, hantaran, dan semuanyaaaaaaaaaaaa................. hehehehe... dan dalam tempoh ni jugakla Cik Wanny dan Incik Dean akan kerja keras untuk pastikan majlis bertunang ni di jalankan dengan penuh gilang gemilangnyer.... makin kuat kami usaha, makin grand la majlis tu nanti....

all the cost will be on our shoulder..... tak nak sponsor daripada PAMA....

counting the day......tik..tok..tik...tok....







4 comments:

peri noy said...

wah...asal sume langkah bendul ni???

Cik Juju said...

you are just like me,I LIKE ,100% like wanny,congrats to u.!

Cik Juju said...

jawab bagi pihak Nana Iszuzu.

Cahaya Kewangianku said...

hahaha... tq2...