KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Monday, November 22, 2010

this is my business k!!!!!

Bagi aku blog ni macam fb... juz utk aku luahkan perasaan... sape x puas ati ngan post aku... x yah ar follow... aku nak citer pasal ape pon suka ati ar!!! dah blog aku.. nak kutuk ko ker... nak kutuk sape2 pon... its my business la... bukan aku nak suruh ko baca pon... eee.....tesion tul lau ada orang sibuk nak jadikan semua hal manusia lain tu sebagai hal dia... WHAT THE HELL ok!!!

No comments: