KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Thursday, June 7, 2012

Next Engagement Story...

Assalamulaikum... selamat malam.. dah nak tido ke semua... hehe... Cik Wanny pon kejap ag dlm kol 11 lebih tido la.. sebab dah tak tahu nak wat ape..

nasib baik la tengah-tengah boring ni, teringat kat blog, tu yang rasa nak tulis itu ini.. huhu.. so esok-esok akan sambung engagement storynye k.. hehe.. tak de dalam entry ni... bukan nape.. nak kena cari feeling jugak nak citer kan.. kan tawar pulak citer yang nak disampaikan...??

kena cari gambar dulu, kecik kan saiz dulu, edit lagi.. upload pulak.. hehe.. esok-esok je k.... semuanya dalam 10 episod kot.... tapi semua kebahagiaan ni berakhir dengan air mata dari diri sendiri dan kawan-kawan. juzz tunggu episod akhirnya ok...


No comments: