KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Monday, February 7, 2011

ari ni bad mood gilerr

Dari semalam lagi rasa cam tak tenang.. asyik tak puas hati ngan Incik Dean jer. eeemmm... last-last.. tak mesej Incik Dean sebab takde mood. hari ni g kelas pun tak bawak fon. tapi tadi bila dah balik bilik Cik Wanny tengok takde pon mesej yang Incik Dean anta. mmmmm...... stresss!!!! line broadband pun dah makin slow. bila ntah maxis nak upgrade ni.

Rasa cam malas nak g KO petang ni. tapi tak boleh tak pergi. kena pergi. rasa cam malas nak aktif lagi. duduk luar jadi NR pun takpe la kot. memang dah malas nak ada komitmen lagi. boleh tak????? boleh kan. eeeemmm..... banyak sangat benda jadi dalam sem ni. dah la baru sebulan dalam sem. semuanya wat Cik Wanny jadi takde mood!!!

dah ar...malas nak update ape-ape lagi. t petang ni masa student dalam Au 300 Cik Wanny akan on9 lagi. and i will update for you a few post kkkk... rasa nak tido jer ni. babay....

kuarrrrrrrrrr barisssssssssss!!!

No comments: