KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Sunday, February 6, 2011

permulaan hari yang indah

hoho..... selamat pagi.. hehe dah pukul 9 tapi still pagi kan??? Cik Wanny bangun tadi terus iron baju untuk g kelas hari ni. memandangkan hari ni hari korporat, so kena pakai baju kurung. takde istilah kena sebenarnya, hari-hari pon Cik Wanny selalu pakai baju kurung. kan lebih ayu nak kuar ngan Incik Dean. hahahaha so sekarang ni juzz wat satu post je. jap ag nak g mandi then siap-siap pegi kelas.
jap ag kelas kul 10 sampai 12 ni kelas banking operation. hahaha.. yer.. yer.. banking operation yang my lec agak ensem tu. yer yang i buatkan post untuk dia hari tu. yer betul la tu... hahaha... jap agi lepas kelas dia Incik Dean ajak pegi makan, yeaaahhhhhhaaaaaaaaaaaaaaa!!!! lepas makan still ada kelas kul 2 sampai kul 4 lak. yang tu kelas Law. Cik Wanny rasa gambar-gambar untuk wat post for subjek law dah cukup.. juzz tunggu masa je k.

lepas g kelas law yang abis kul 4 tu, ema nak ajak Cik Wanny pergi machang, dia nak beli bag. we all nak pergi ngan motor Incik Dean. jap ag Cik Wanny pegi mintak nak pinjam motor Incik Dean. hehehehe.... so hari ni hari yang indah sebab pagi-pagi lepas subuh Incik Dean dah hantar mesej. hehehe... dah rindu erkk...

so babay.. dah pukul 9.15.. nak pergi mandi.. dan nak pergi kelasssssssssssssss

keluuuuaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bariis!!!!!

No comments: