KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Saturday, February 12, 2011

asyik gadoohhhhhhh

semalam gadoh sebelum tidur. lepas beli nasi gadoh. bangun tidor gadoh sebab tak mesej. tadi sebelum tidur petang pun gadoh. bangun-bangun tanya dia pasal nasi malam ni, gadoh lagi. last-last aku baling henset kat dinding terus mampusssssssssssssss........... boleh tak???

sakit hati la kalau mesej ngan dia (Incik Dean) sekarang ni. semua benda dah tak kena. aku wat tu tak betul, aku wat ni pun tak betul. dia wat tu aku tak suka. dia wat ni aku tak puas hati. then what????????????

siyesly rasa nak baling henpon ni jauh-jauh biar tak boleh guna. baru la tak gadoh kan?????????

No comments: