KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Wednesday, February 9, 2011

berukben Maxis tengah slow!!!!

salam semua...rindu kat Cik Wanny tak.. dah lama tak wat post baru kan??? padahal baru semalam tak wat. huhuhu... banyak benda nak update sebenarnya. tapi kan berukben ni slow giler. maxis ni tak reti-reti nak update volume 3GB yang aku bayar tu ker? time lambat bayar sibuk call. hari-hari call. bagi notis nak suruh bayar pun 24 jam jer!! huh!!! haper ko ingat maxis center ngan uitm mache ni dekat macam naik tenggiling bayar 50posen jer ker?????????

aku dah bayar pun stil call nak suruh bayar. whats the fish maxis ni!!! kan aku call ko hari-hari suruh upgrade volume aku baru tau. baru ko sodar stress tak stress jadi pelanggan ko wahai maxis!!! huhu.. actually Cik Wanny tulis post ni sebab nak marah kan seseorang. not my lovely Incik Dean. somebody else kkkkkkk..... benci giler bila kita geram ngan seseorang yang kita tak boleh nak luahkan perasaan bahawa kita sakit hati dengan teguran dia yang tak membina tu. sebab kita kena jaga hati dia demi persahabatan yang dah lama terjalin dan bakal nak terjalin untu selamanya.

eeeeeeeeemmmmmmmm sabar je la kan.... bez la layan ost selamat pagi cinta yang versi violin instrumental. sayu je rasa jiwa nih. hahaha.. so Cik Wanny ngan Incik Dean ok je takat ni. tapikan Incik Dean cakap dia ada konvoi motor pergi cameron sabtu ni. jeleznye sebab tak boleh ikut. Incik Dean ni pun tak teringin ke nak pergi sana ngan Cik Wanny??? eeemmmm... sedih ar minggu ni. banyak plan nak pergi sana nak pergi sini tapi semuanya terbatas.

eeemmm dah ar.. malas nak melalut dengan line beruk ni yang slow giler. tata

kuarrrrrrrrrrrrrr barissssssss!!!!

No comments: