KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Sunday, February 6, 2011

fuuhhh lega!!! dah baikkkkkkk

Alhamdulillah semuanya dah kembali seperti sedia kala. Incik Dean tak marah kat Cik Wanny pun sebenarnya. Cik Wanny jer yang fikir lebih-lebih. mane tak fikir lebih-lebih bila layanan Incik Dean terhadap Cik Wanny dah lain macam. pastu tadi bila lepas tulis post yang tajuk "Cik Wanny sedih", Cik Wanny call dia berbelas kali. tak jawab pun lama-lama bila anta mesej baru la Incik Dean balas. dia cakap sowi tak jawab fon sebab fon Incik Dean tengah caj kat bilik kawan dia. charger henpon dia faisal amik. tu pasal dia kena caj henpon kat bilik member then dia tak jawab call.

lega dengar semua tu... pastu Cik Wanny citer kat Incik Dean ape perasaan Cik Wanny sekarang yang rasa cam dah jauh sangat ngan Incik Dean. lepas tu Incik Dean mintak maaf sebab wat Cik Wanny rasa cam tu cozz dia tak sengaja sebab tolak semua ajakan Cik Wanny. eemmm... semuanya dia jelaskan. bukan Incik Dean sengaja tak nak kuar ngan Cik Wanny, dia betul--betul ada kerja, betul-betul tak sihat dan betul-betul penat. Cik Wanny je yang fikir bukan-bukan.

sowi yer Incik Dean!!! Cik Wanny dah rasa lega sangat-sangat. rasa cam Incik Dean dah dekat ngan Incik Wanny balik. dah rasa cam dulu. dah rasa kasih sayng dia balik. mmmuuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tenkiusss Incik Dean!!!! i got u back my love...

THE END

2 comments:

tuanpunyertanahisada.blogspot said...

wah.....t mkn nasi myk,ajak...huhu..siap ade blog saksi cnta ag skunk ni...

Cahaya Kewangianku said...

huhu..bereh... but... saper ni???