KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Monday, February 7, 2011

this is about me today!!!

salam semuaaaaaaa............ kali ni Cik Wanny nak sambung citer pasal hari ni. hahaha... hepi ar ari ni walaupun agak sengsara ngan Incik Dean sikit.. huhu. tapi ari ni Cik Wanny pakai shawl ngan inner shawl yang Incik Dean belikan. hahaha.. warna pink ngan oren. menyerlah kan!! baju kurung pun warna oren. sandal ngan beg pun warna oren. hahahaha... sepadan tul.. ni ha gambarnyer....hahaha lepas balik daripada kelas, Incik Dean puji "yunk comel ari ni" terus rasa sejuk jer gigi.. hahaha sejuk gigi sebab dah senyum lebar sangat so gigi dah berderet terdedah... hahaha....jap..jap.. nak g amik nasi Incik Dean beli. daaaaaaaaaaaaaa...........

huhu...sowi la lambat siapkan post ni. baru je amik nasi ngan Incik Dean. he ask me for somtim. how dare Incik Dean ngungkit hal cam tu. eeemmm.. tau la Cik Wanny ni menumpang dia. masuk bilik ngan mata merah sikit. eeemm... biasalah Incik Dean, manja kan!!! eeemmm lupakan hal dia. so ni la Cik Wanny yang pakai inner dan shawl yang Incik Dean belikan.


ni lak nama dia Noorul asyikin. rasanye cam tu la ejaannya.. hahaha dia jelez gambar kak fatin ada dalam blog Cik Wanny. hehehe. tu la setiap kali Cik Wanny snap gambar diorang semua malu. biarkan!!! haha so sekarang Cik Wanny dah tunaikan hasrat dia untuk ada dalam blog Cik Wanny. hehehe. boleh tak ni???

ni masa kat library. kan Cik Wanny cakap we all pergi sana baca paper. so ni la buktinyer.... aminuddin b aduka ngan aminuddin b bayaki which is my Incik Dean. hehehe. baca paper ke baca aper ni??? kusyuk semacam jer ni??? hahaha ye la baca la paper tu baik-baik. dua-dua jangan lupa awek ader ni.. jangan wat lupa lak.

ni lak bukti kedua ema baca paper. dia sibuk baca pasal orang yang kena histeria. cam pelik jer cerita pengalaman diorang dalam paper tu. tapi nak wat macam mane. orang yang rasa je yang boleh tau perkara sebenarkan. so Cik Wanny tak nak kata ape-ape, takut terlebih kata kan Cik Wanny lak yang kena histeria. histeria blog takper... suker... hehehhe histeri Incik Dean lagi suka. hahahaha. gataaaaalllllll!!!!!!

haaaaaaaaaaaaaaa... tak cukup terang sampai angkat letak depan muka. camm ner??? dah nampak? ke nak pinjam spek sape-sape?? hahha...

yang ni memang agak over la kan. dah la baca paper metro jer. pastu online tulis blog. lagi malas snap picture sendiri. perasan tul!! hehehe.. sweet!!!

this is mila and amin aduka. hahaha. gadoh-gadoh!! sorang pelat batu pahat. sorang lagi pelat kedah. tergelak Cik Wanny ngan ema dengan. bak kata mila "mau" hahahaha. sampai diorang blah dah pon ema ngan Cik Wanny still gelak terbahak-bahak!! mila sweet. diorang memang sweet kapel!!!

eehh...eeehh.... ada lagi. harap korang sabar la kkkkk.. dia memang macam ni. suka amik pic sendiri. huhu...

eemm... ada lagi. suka hati korunk la nak cakap aper.

haluuuuuuuuuuuu.........baca paper lagi kaaaaaa??? hahha.. nak kacau tapi dalam library, tak boleh kacau.


fuuuhhhh selamat!! dah out dari library. ni lak pic masa dalam au 200. ni pic Cik Wanny ngan B. nama dia anis tapi panggil b. dua-dua pakai shawl. ni orang sebelah kanan Cik Wanny masa dalam Au200.

yang ni lak orang sebelah kiri Cik Wanny iaitu ema. hehehehe

diorang pun sibuk snap pic ngan henfon..
hahahaha

this is atiqah and aimi nadia. my classmate.

so ni je la gambar untuk hari ni.

keluaaarrrrrrrr barissssssssssssss!!!!

2 comments:

ctluvaju said...

nok jugok wes...
igt ckin jh ko reti jelez???

Cahaya Kewangianku said...

oloh..oloh... bakpo la jelez belako ni... masing2 ke ado blog doh... upload la....