KaTa- kAtA CK

Blog persendirian ini kepunyaan Nurul Syazwani. Blog ini menceritakan kisah hidup beliau selama dia bernafas di atas dunia ni. Bagi sesiapa yang tak suka akan blog ini boleh la beredar dengan kadar segera tanpa meninggalkan jejak. Ini kerana andai jejak itu meninggalkan jejak di hati beliau, maka mampukah peninggal jejak itu untuk mencari beliau di Padang Masyar kelak untuk meminta maaf... Sekian.... AKU TAK SUKA ANYNOMOUS!!!

pelangi yang indah tu hanyalah kebahagiaan sementara untuk kita... bila-bila masa hujan akan turun menandakan hidup kita bakal diuji lagi... usah bertanya kenapa pelangi yang indah itu muncul hanya untuk seketika... kita hanya perlu bersyukur kerana pelangi itu masih sudi menjengah kita untuk memberi kebahagian kepada kita.. ALHAMDULILLAH...

Sunday, February 6, 2011

penutup untuk hari ini

peerrgghhhhhhhhhh...hari ni Cik Wanny telah menghasilkan 9 post termasuk yang ni. paling terbanyak dalam sehari. mood menaip laju jer.. cam idea yang mencurah. hahaha... so dah nak pergi tidur. esok Incik Dean dah janji nak pergi makan sama-sama ngan Cik Wanny. yeeeeaaaaaaaaaaaaaaa.... tenkiusss B. hehehe.. so hari ni jugak hari paling bernilai la sebab teruji cam ni. kalau tak Cik Wanny asyik tahu merajuk jer. perasaan Incik Dean tak pulak Cik Wanny fikir. tau nak merajuk jer kan.

i will promise tu myself that i will behave my self when i'm with you.... Incik Dean pun selalu cakap cam ni bila Cik Wanny janji cam tu " hari ni janji tak nak wat esok wat lagi" huhu... tenkiuss Incik Dean sebab terlalu memahami Cik Wanny. hahaha... but dont worry.. i will pay all of this sickness on this saturday. i will be with you to make you happy.

ok semua.. takat ni jer cerita Cik Wanny ngan Incik Dean hari ni. hehehe... asyik blogging jer ni.. asignment langsung tak sentuh. hahaha k la Cik Wanny dah nak tidur. babay
salam

KELUUUAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRR BARISSSSSSSSSS!!!!
HEHEHE

No comments: